natasha104

Verzending en kosten:

Levertijd en bezorging
Alles word uit voorraad geleverend. Als dit niet het geval is, wordt bij het artikel aangegeven wat de verwachte levertijd is.
Plaats je een bestelling op werkdagen vóór 15:00 uur? Dan ontvang je jouw bestelling de volgende dag al. PostNL bezorgt pakketten op dinsdag tot en met zaterdag. Ben je niet thuis? Geen probleem. PostNL zal proberen het pakket bij de buren af te leveren. Als dat niet mogelijk is, zullen zij een dag later opnieuw proberen te bezorgen.
Op de site van PostNL staat precies uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat.
Tip: We kunnen je pakket ook  als cadeau laten bezorgen! Je kunt tijdens het afrekenen bij het veld opmerkingen een ander adres opgeven dan je eigen adres.
Gratis verzending vanag € 30,00 in Nederland.
Andere landen is gratis verzending vanaf € 50,00

Woon jij in het Westland en wil je vandaag nog je bestelling? dat kan want Natasha-Sieraden komt de bestelling GRATIS persoonlijk bij uw langs brengen. Voor 20 uur besteld is nog diezelfde avond bij jou thuis. 
 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN